RDR 2 nasıl bir oyun?

YumakPasha

Yeni Üye
𝙷𝚢𝚙𝚎𝚛𝙿𝚕𝚞𝚜
.
Üye
Merhabalar bu yaz tatilinde bilgisayar üzerinden rdr 2'ye başlamayı düşünüyorum oyun hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Oyun iyi midir? İyi yanları ilk oyununa göre nelerdir? Yanıtlarınızı bekliyorum.

rdr2 harika bir oyun, oyunu oynamanı şiddetle tavsiye ediyorum ilk oyunu oynamadım ama bildiğim kadarıyla hikaye sıralaması rdr2 hikayede ilk oyun oluyor rdr ise 2. oyun oluyor ama tam emin değilim. rdr2 dünyanın en iyi grafiklerine sahip oyunudur (buna eminim) oyun hikaye bakımından harikulade mükemmel bir hikayesi var... Sözün özü kesinlikle oyna düşünme, ben oyunu 4 kez bitirdim
Oyunu bitirdikten sonra bana görüşlerini belirtirsen sevinirim :)

rdr2 harika bir oyun, oyunu oynamanı şiddetle tavsiye ediyorum ilk oyunu oynamadım ama bildiğim kadarıyla hikaye sıralaması rdr2 hikayede ilk oyun oluyor rdr ise 2. oyun oluyor ama tam emin değilim. rdr2 dünyanın en iyi grafiklerine sahip oyunudur (buna eminim) oyun hikaye bakımından harikulade mükemmel bir hikayesi var... Sözün özü kesinlikle oyna düşünme, ben oyunu 4 kez bitirdim
Oyunu bitirdikten sonra bana görüşlerini belirtirsen sevinirim :)
Tamamdır, yardımcı olduğun için teşekkürler !😁

Kesinlikle Oynamalısın Oyun Oynama şekline göre değişsede Gayet sürükleyici bir oyun Hikayesi zaten bir başyapıt Ben 2 kez bitirdim Hiçte sıkılmadım Ve Tavsiye ederim

Kesinlikle Oynamalısın Oyun Oynama şekline göre değişsede Gayet sürükleyici bir oyun Hikayesi zaten bir başyapıt Ben 2 kez bitirdim Hiçte sıkılmadım Ve Tavsiye ederim
Bir şey daha sormak istiyorum, oyunun ingilizcesi anlaşılıyor mu? (Oyun eski zamanda geçtiği için)

Evet az çok İngilizce biliyorsan çoğu diyaloğu anlarsın Anlayamadığında olur fakat bir kaç cümle Anlamazsın Diyaloğun anlamını bozacak kadar değil

cok iyi oyun öneririm